mushiii

FÖNSTERPUTS STOCKHOLM

Rate this Entry
Kirurgi kan korrigera avståndssyn, men det skapar behov av läsglasögon. Läsglasögon ser ut som vanliga glasögon, men de ger dig en bra avståndssyn och en bra läsvision. För detaljaktiviteter som långvarig läsning, har du ett par läsglasögon som ger balanserad närsynthet. Nästan en tredjedel av den amerikanska befolkningen behöver läsglasögon, men ingenjörer som utformar webbplatser är vanligen under 40 med perfekt syn. Detta lämnar ofta dem med perfekt läsvision, utan glasögon, i ålderdom, trots att de har förlorat boende genom presbyopi. Människor som inte behöver glasögon för avståndssyn kan bara behöva halvglas eller läsglasögon. Tidigare har traditionella ögonprov för närsynthet resulterat i glasögon som endast passar för att läsa tryckt material, inte för visning av dataskärmar. Personer med naturlig 20/20 avståndsvision kommer sannolikt att behöva läsa glasögon när presbyopi utvecklas. Även om du uppnår utmärkt syn genom kirurgi är läsglasögon vanligtvis nödvändig över 45 år. Om du har Lasik för att korrigera din avståndssyn behöver du fortfarande läsglasögon runt 45 år. Man kan naturligtvis använda två olika par glasögon, var och en med envisionslinser - ett par bara för läsning och en annan för att titta på avståndet.

Distans

Det här är vad läsglasögon handlar om; De låter dig fokusera på fina detaljer på ett nära avstånd. Baby boomers som har LASIK kan hamna i sina gamla glasögon för glasögon. För dem som behöver distans på mittfältet, kan bifokaler ofta vara svaret på att ge både avstånd och läsbehov. Andra kunder kanske vill överväga möjligheten att äga två par glasögon; Ett par för avstånd och en annan för läsning. Och med halvögda läsglasögon kan du titta ner genom linserna för att läsa och över linserna för att se på avstånd. De kommer att göra dina vanliga glasögon i läsglasögon eller dina glasögon i superstoringslinser.

Bär dina glasögon

Kontakter har gett mig lite ungdom, men när jag har dem måste jag bära läskeglas. När jag talar om glasögon bär jag läsglasögon när jag använder en dator. Jag skulle rekommendera den här gruppen till alla som letar efter unika och / eller kvalitetsläsningsglasögon - Roseanne-Arizona. Och trots Dorothy Parkers berömda quip ser kvinnorna attraktiva ut som bär glasögon för att läsa. Det innebär att du bär den kompakta läsglaset lite på näsan. Om du redan har vanliga glasögon eller läsglasögon, kan du bli frestad att avvisa behovet av datorglasögon. Även icke-glasögonskläder kan bära dem över sina solglasögon när de arbetar eller läser ute. Du skulle inte bära läsglasögon för körning, eller åtminstone hoppas du inte skulle. Jag tror att det var för att jag höll på att läsa böcker med dimmade ljus som fick mig att börja använda glasögon. Det är inte nödvändigt att bära läskglasögon under dina säkerhetsglasögon någonsin igen.
dinfnsterputsstockholm

Comments